O nasPozdravljeni v Pizzeriji Slonček

Petindvajset-letna tradicija priprave jedi

Pizzerija se nahaja v najstarejšem mestu – mestu Ptuj ter najstarejši ulici v mestu na Prešernovi ulici 19, tik pod ptujskim gradom. Naša petindvajset-letna tradicija priprave dobrih in slastnih pizz vam zagotavlja, da boste z našimi raznovrstnimi pizzami in ostalimi jedmi zadovoljni.


Preko dvajset različnih pizz

V naši ponudbi je preko dvajset različnih pizz, v dveh velikostih, normalna (26cm) in maxi (32cm). Posebej bi poudarili da ponujamo brez - glutenske pizze katere nadev si stranka sama izbere iz nadevov katere ponujamo. V naši ponudbi so še, jedi iz žara, testenine z raličnimi polivkami, lepinje, lazanje, hamburgerji…. Vsak mesec izberemo pizzo meseca kar pomeni da dobite pizzo maxi za ceno normalne pizze.

Smo majhen kolektiv, vendar je naša želja in trud da vas v popolnosti zadovoljimo, zato vas kolektiv Pizzerije Slonček vabi da nas obiščete ter poskusite naše dobrote ali pa vam jih mi pripeljemo na dom.

Kolektiv Pizzerije Slonček

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka: 9:00 - 22:00
Petek: 09:00 - 23:00
Sobota: 10:00 - 23:00
Nedelja in prazniki: 12:00 - 22:00

LokacijaObiščite nas ali naročite dostavo!

Pizzerija Slonček

Naša 25-letna tradicija priprave dobrih in slastnih pizz vam zagotavlja, da boste z nami več kot zadovoljni. Vljudno vabljeni.

Naslov

Pizzeria Slonček
Prešernova ulica 19
2250 Ptuj

Lokacija